kimberly-farmer-lUaaKCUANVI-unsplash

NYHET

EHT-Kollen: En plattform för att främja föräldrars delaktighet i utbildningen

Föräldrars engagemang är avgörande för sina barns utbildning, och EHT Kollen strävar efter att underlätta detta genom att erbjuda en enkel och effektiv plattform för föräldrarnas delaktighet. Med funktioner för att övervaka skolaktiviteter, kommunicera med lärare och delta i föräldramöten, främjar EHT Kollen ett nära samarbete mellan hem och skola. Genom att erbjuda föräldrar tillgång till viktig information och stöd skapar plattformen en mer samarbetsvillig och stöttande miljö för elevernas utbildning. EHT Kollen är fast beslutet att underlätta föräldrars engagemang för att säkerställa att varje elev får det stöd de behöver för framgång.

Föräldrars delaktighet i sina barns utbildning är avgörande för deras framgång. Genom att erbjuda föräldrar en enkel och effektiv plattform för att hålla sig informerade om sina barns skolaktiviteter, betyg och framsteg strävar EHT Kollen efter att främja föräldrarnas engagemang i utbildningen.

EHT Kollen erbjuder en rad olika funktioner och verktyg för föräldrar, inklusive möjligheten att övervaka sina barns skolaktiviteter, kommunicera med lärare och skolpersonal, samt delta i föräldramöten och evenemang. Genom att ge föräldrar tillgång till denna information och stöd strävar EHT Kollen efter att skapa en mer samarbetsvillig och stödjande skolmiljö.

Föräldrars engagemang och stöd är avgörande för elevernas framgång, och EHT Kollen är fast beslutet att underlätta detta genom att erbjuda en enkel och användarvänlig plattform för föräldrar att hålla sig informerade och engagerade i sina barns utbildning. Genom att arbeta tillsammans kan skolan och hemmet samarbeta för att säkerställa att varje elev får det stöd och den vägledning de behöver för att lyckas.

Vi visar hur det fungerar

Det enklaste sättet att förstå EHT-kollen är genom en demo. Vi går igenom hur systemet fungerar och hur det kan förenkla ert arbete med elevhälsan. Samtidigt kan ni passa på och ställa alla de där frågorna som säkerligen dyker upp.

NYFIKEN?

Vi hör av oss och berättar mer

Vill du veta mer om EHT-kollen och hur det skulle kunna förenkla ert arbete? Vi hör gärna av oss och berättar mer. Fyll i din mail eller telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.