Det är dags att EHT kommer ikapp

EHT-kollen skapades för att vi såg ett behov av effektivare elevhälsoarbete. Det är dags att sluta med krångliga och omoderna arbetssätt. Det är dags att elevhälsoarbetet kommer ikapp resten av världens utveckling. Med EHT-kollen digitaliseras och effektiviseras elevhälsoarbetet. Framför allt blir det mycket enklare. Vår vision är att alla elever ska kunna få samma stöttning och hjälp, oavsett vad de går i för skola. Den hjälp de faktiskt har rätt till.

System desktop

ÄRENDEHANTERING

Från trögt och tidskrävande till smidigt och enkelt

Med EHT-kollen kan ett ärende skickas direkt från en lärare till elevhälsoteamet. Det riskerar inte att falla mellan stolarna och EHT kan snabbt och effektivt ge eleven det bästa stödet. Ni ser ärenden i sin helhet, från att de startas upp, till att de avslutas. Allt detta är möjligt genom systemets automatiserade dokumentation. Det finns även en privat chatt för varje ärende. Så du slipper post it-lappar och att leta mail i oändliga inkorgar.

ÄRENDEHANTERING

KARTLÄGGNING

Ökad förståelse genom smarta sammanställningar

En kartläggning skickas enkelt till alla berörda som får en notis att de har en att fylla i. Specialpedagogen behöver inte gå till varje lärare med ett fysisk papper. Smidigt och framför allt tidsbesparande. Kartläggningen sker enkelt genom kryssfrågor direkt i systemet. Där kan ni även se en sammanställning av alla svar, ner på individuell lärarnivå. Dessutom sammanställs kartläggningen i spindeldiagram som ger ökad förståelse för var eleven har störst utmaningar, och därmed var ni bör lägga mest energi.

KARTLÄGGNING

ÅTGÄRDER

Snabbt att skapa, enkelt att följa

Åtgärdsprogram finns förprogrammerade i systemet och de är utformade tillsammans med rektorer och skolledare, helt efter skolverkets regler. Ni får en tydlig överblick över elevens situation. Här ser ni till exempel hur många F, F-varningar och extraanpassningar eleven har. Det blir dessutom enklare att dela åtgärdsprogram med elev, lärare eller vårdnadshavare.

ÅTGÄRDER

UPPFÖLJNING

Äntligen allt på ett och samma ställe

När du använder EHT-kollen dokumenteras allt på ett och samma ställe. I systemet hittar du all dokumentation, återkopplingar, protokoll och utvärderingar. Du får en tydlig överblick och inget tappas bort. Du kan löpande övervaka och utvärdera effektiviteten av de åtgärder som vidtagits. Vår uppföljningsprocess säkerställer att elevhälsan inte bara är reaktiv, utan proaktiv och ständigt förbättrande.

UPPFÖLJNING

Visselblåsning och anmälan om kränkning

EHT-kollen har inbyggda funktioner för visselblåsning och kränkningsanmälan. Något som i vanliga fall ofta hamnar på rektorn. Oavsett om du är lärare, elev, vårdnadshavare eller EHT-personal kan du snabbt och enkelt göra en visselblåsning eller kränkningsanmälan. Detta sker på en extern sida vilket möjliggör att anmälan kan göras helt anonymt. Detta är en väldigt uppskattad funktion som ökar tryggheten för alla inblandade.

Inga krångliga installationer

Det är enkelt att komma igång

EHT-kollen är helt cloud-baserat så ni slipper krångliga programinstallationer. Det är bara att logga in så är ni igång. Självklart börjar vi med ett uppstartsmöte hos er där vi visar hur systemet fungerar. Efter 1-2 veckor stämmer vi av om ni har några frågor eller funderingar. Vi har även en helpdesk som ni kan vända er till när som helst.

Inga krångliga installationer

Vi visar hur det fungerar

Det enklaste sättet att förstå EHT-kollen är genom en demo. Vi går igenom hur systemet fungerar och hur det kan förenkla ert arbete med elevhälsan. Samtidigt kan ni passa på och ställa alla de där frågorna som säkerligen dyker upp.

VAD KOSTAR DET?

Vi tar fram ett paket efter era behov

Vi vill att alla som har nytta av EHT-kollen ska kunna använda det. Inte att ni ska behöva snåla med licenser eller bli straffade för att ni har ett stort elevhälsoteam. Därför har vi satt ett fast pris efter skolans elevantal. Sen kan ni använda EHT-kollen precis hur mycket ni vill. Våra priser börjar på 1 500 kr/mån och vi kan ta fram ett paket efter era behov. Begär en offert så återkommer vi med ett prisförslag så snart vi kan.

Från1 500kr/mån

Få offert

VAD FUNDERAR DU PÅ?

Vanliga frågor och svar

NYFIKEN?

Vi hör av oss och berättar mer

Vill du veta mer om EHT-kollen och hur det skulle kunna förenkla ert arbete? Vi hör gärna av oss och berättar mer. Fyll i din mail eller telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.