AKTUELLT

Nyheter och artiklar

Här hittar ni de senaste nyheterna och artiklarna om EHT-kollen och vårt arbete. Vi är stolta av att tillhöra en gemenskap som brinner för elevhälsa och att ge elever runt om i Sverige en bättre vardag.

Skolfoton WE Kv ZB1l0

EHT-Kollen Revolutionerar Skolupplevelsen med Innovativ Teknologi

EHT Kollen har länge varit en frontfigur inom den digitala utbildningsvärlden och dess senaste innovationer sätter en ny standard för hur elever, lärare och föräldrar interagerar med skoluppgifter och informationshantering. Med en imponerande samling av verktyg som sträcker sig från schemahantering till betygshantering och kommunikationsplattformar, har EHT Kollen blivit känd som en allt-i-ett-lösning för skolor runt om i världen.

Läs mer
Skolfoton Moren Hsu

EHT-Kollen Satsar på Datadriven Utbildning med Avancerad Analys

En av de mest spännande utvecklingarna inom EHT Kollen är införandet av datadriven utbildning med avancerad analys. Genom att samla in och analysera data om elevers inlärningsbeteenden och framsteg kan plattformen erbjuda skräddarsydda rekommendationer och resurser för att maximera varje elevs potential.

Läs mer
School OyCl7Y4y0Bk

EHT-Kollen: En plattform för att främja elevens välbefinnande

Utöver att vara en plattform för akademiska ändamål, spelar EHT Kollen också en viktig roll i att främja elevens välbefinnande. Genom att erbjuda resurser och stöd för att hantera stress, främja mental hälsa och skapa en positiv inlärningsmiljö strävar EHT Kollen efter att stödja hela elevens välbefinnande.

Läs mer
kimberly-farmer-lUaaKCUANVI-unsplash

EHT-Kollen: En plattform för att främja föräldrars delaktighet i utbildningen

Föräldrars delaktighet i sina barns utbildning är avgörande för deras framgång. Genom att erbjuda föräldrar en enkel och effektiv plattform för att hålla sig informerade om sina barns skolaktiviteter, betyg och framsteg strävar EHT Kollen efter att främja föräldrarnas engagemang i utbildningen.

Läs mer
kelli-tungay-2LJ4rqK2qfU-unsplash

EHT-Kollen revolutionerar skoladministrationen med AI-driven analys

EHT Kollen har tagit ett stort steg in i framtiden genom att integrera avancerad AI-driven analys i sin plattform för skoladministration. Genom att använda den senaste tekniken inom artificiell intelligens kan EHT Kollen nu erbjuda användarna djupgående insikter och analyser om elevernas prestationer, beteende och inlärningsmönster. Denna banbrytande funktion använder maskininlärningsalgoritmer för att analysera stora mängder data från olika källor, inklusive betyg, närvaro, inlämningsuppgifter och interaktioner på plattformen.

Läs mer
Skolfoton Kenny Eliason

EHT-Kollens senaste uppdateringar och framtidsperspektiv

EHT Kollen, den ledande skolportalen för elever, föräldrar och lärare, har nyligen genomgått betydande uppdateringar och förbättringar för att förbli i framkant av digital utbildningsteknologi. Med ständigt föränderliga behov och tekniska framsteg strävar EHT Kollen efter att förbli relevant och användbar för alla sina användare. De senaste uppdateringarna inkluderar förbättrade användargränssnitt, fler funktioner för att underlätta kommunikationen mellan lärare och elever, samt en mer anpassningsbar och intuitiv plattform som kan anpassas efter skolornas unika behov.

Läs mer
unseen-studio-s9CC2SKySJM-unsplash

EHT-Kollen Tar Steget mot Framtiden med Virtuell Verklighet i Utbildning

Som teknologin fortsätter att utvecklas och förändra våra liv på olika sätt, har EHT Kollen tagit initiativ till att införa virtuell verklighet (VR) i utbildning. Genom att integrera VR-teknik i plattformen öppnar EHT Kollen upp för en helt ny dimension av inlärning, där elever kan utforska virtuella miljöer och interagera med läroämnen på ett mer engagerande och interaktivt sätt.

Läs mer
nguyen-khanh-ly-liiusuaISP0-unsplash

EHT-Kollen Expanderar Globalt för att Nå Ännu Fler Studenter!

Med en växande efterfrågan på digitala utbildningsverktyg runt om i världen har EHT Kollen tagit steget att expandera sina tjänster till nya marknader. Genom att erbjuda en plattform som är anpassningsbar för olika läroplaner och språk har EHT Kollen kunnat locka till sig ett globalt användarantal och stärka sin ställning som en ledande aktör inom den digitala utbildningsvärlden.

Läs mer

Vi visar hur det fungerar

Det enklaste sättet att förstå EHT-kollen är genom en demo. Vi går igenom hur systemet fungerar och hur det kan förenkla ert arbete med elevhälsan. Samtidigt kan ni passa på och ställa alla de där frågorna som säkerligen dyker upp.

NYFIKEN?

Vi hör av oss och berättar mer

Vill du veta mer om EHT-kollen och hur det skulle kunna förenkla ert arbete? Vi hör gärna av oss och berättar mer. Fyll i din mail eller telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.