School OyCl7Y4y0Bk

NYHET

EHT-Kollen: En plattform för att främja elevens välbefinnande

EHT Kollen spelar en avgörande roll i att främja elevens välbefinnande utöver dess akademiska funktioner. Genom att erbjuda omfattande resurser och stöd för att hantera stress, främja mental hälsa och skapa en positiv inlärningsmiljö, strävar plattformen efter att stödja hela elevens välbefinnande. Med tillgång till rådgivningstjänster, informationsmaterial om mental hälsa och verktyg för stresshantering, integrerar EHT Kollen välbefinnande i skolmiljön för att säkerställa att varje elev får det stöd de behöver för både akademisk framgång och personlig utveckling. Genom att prioritera elevens välbefinnande som en central del av sitt uppdrag skapar EHT Kollen en grund för elevernas blomstrande och uppnående av full potential.

Utöver att vara en plattform för akademiska ändamål, spelar EHT Kollen också en viktig roll i att främja elevens välbefinnande. Genom att erbjuda resurser och stöd för att hantera stress, främja mental hälsa och skapa en positiv inlärningsmiljö strävar EHT Kollen efter att stödja hela elevens välbefinnande.

EHT Kollen erbjuder en mängd olika funktioner och resurser för att stödja elevens välbefinnande, inklusive tillgång till rådgivningstjänster, informationsmaterial om mental hälsa och välbefinnande, samt verktyg för att hantera stress och främja en balanserad livsstil. Genom att integrera välbefinnande i skolmiljön strävar EHT Kollen efter att skapa en holistisk syn på utbildning och se till att varje elev får det stöd de behöver för att lyckas både akademiskt och personligt.

För EHT Kollen är elevens välbefinnande en central del av deras uppdrag att främja en positiv inlärningsmiljö. Genom att erbjuda resurser och stöd för att främja en hälsosam livsstil och hantera stress och ångest, strävar EHT Kollen efter att hjälpa eleverna att blomstra och uppnå sin fulla potential.

Vi visar hur det fungerar

Det enklaste sättet att förstå EHT-kollen är genom en demo. Vi går igenom hur systemet fungerar och hur det kan förenkla ert arbete med elevhälsan. Samtidigt kan ni passa på och ställa alla de där frågorna som säkerligen dyker upp.

NYFIKEN?

Vi hör av oss och berättar mer

Vill du veta mer om EHT-kollen och hur det skulle kunna förenkla ert arbete? Vi hör gärna av oss och berättar mer. Fyll i din mail eller telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.